דף הבית / על האש עם השף היושב
סדנה חווייתית מגבשת וטעימה שבסופה יש גם ארוחה.
נשפד יחד שיפוד שוארמה גדול שיסתובב לו על הגריל.
נכין ביחד עריאס החל משלב הכנת הבשר, כמה שומן צריך ועם מה לתבל כשבסוף נסגור את המנה במעשנה או על הגריל .
נלמד להכין צ’ימיצ’ורי.
נכין יחד כנאפה מטלה.
נכין יחד פיתות בטאבון.
בסיום ההכנות תשבו, תאכלו ותהנו ממעשה ידכם.
תפריט הארוחה: נקניקיות מסוגים שונים, כנפים מעושנות ברוטב ברביקיו, עריאס, שווארמה, כנאפה טלה ואסדו עגל מהמעשנה. סלטים, חומוס וירקות שורש מהטאבון.
משך זמן הפעילות והארוחה 3-4 שעות
לדיווח על מפגעים, מקרי חירום
או מידע על תחבורה ציבורית גולן:
3254* (24/7)
תיירות גולן | טל׳: 04-6962885
דוא״ל: Info-tour@megolan.org.il
© כל הזכויות שמורות גולן תיירות 2020 | תנאי שימוש/ תקנון | הצהרת נגישות | משרד פרסום OK