דף הבית / טיול של יום שישי
טיול של יום שישי
תאריך
שעה
סיור חווייתי אל תוך הקולינריה הרמת גולנית.
במהלך הסיור נבקר בקצביה של מושבוצ ומשק שניידר וניחשף אל מאחורי הקלעים של המקצוע.
נכיר את השיטה והסודות של יוחאי שניידר לטיפול בנתחים, מדוע בכלל מיישנים בשר ואיך עושים את זה המקצוענים.
משם נסע לעדר בקר שניידר שבמושב כנף, כשבדרך נתבשם מהנופים המדהימים של רמת הגולן. נגיע לעדר, נכיר את סביבת הגידול, השיטה ותנאי הגידול של ‘חי-בריא’ שעדר שניידר הוא מחלוציו.
נמשיך למושב השכן, מעלה גמלא ונבקר במשק רגב. נראה מקרוב את התוצרת שמניבה לנו את קסם הקולינריה המקומית.
לאחר שסיירנו, למדנו והחכמנו, לא נישאר על בטן ריקה. בשעה זו ימתין לנו כבר גריל הפחמים הלוהט עם המבורגר בקר שניידר. ההמבורגר מחובק בלחמניית בריוש שומן בקר פריכה ומתקתקה הנאפית במאפיית המשק ובירקות טריים שנקטפו הבוקר. פאפס צ’יפס פריך לצד הלחמנייה ישלים לנו ארוחה מושלמת. לא נישאר צמאים! תימזג בירה טריה מהחבית ממבשלת פס שבגולן.
לסיום, תוכלו לקנח בחוויית קניות של התוצרת המקומית וכן מוצרים מקומיים נוספים אותם מגדלים שכנינו מהגולן: ירקות, פירות, שמן זית, דבש, גבינות עזים, בשרים של שניידר, עופות ועוד שפע תוצרים מקומיים משובחים.
הסיור מודרך ע”י ארז רגב ויוחאי שניידר, אנשי הגולן, אנשי חקלאות וקולינריה, המביאים איתם יחד שפע של ידע וניסיון בתחומים אלה.
המחיר לסיור: 129 ₪ למבקר
נקודת התחלה : “הקצביה של מושבוצ ומשק שניידר”. רחוב הגת 10, קצרין. הנסיעה הינה ברכבים פרטיים