נפתח את היום בארוחת בוקר בבית קפה מולאן פטיסרי המשקיף על הכנרת . בית הקפה מתמחה בקינוחים ומאפים בעבודת יד עם דגש על חומרי הגלם, הטעם והאסתטיקה. אפשר גם לפתוח את הבוקר בארוחה בבוטיק ג׳וליאן בייקרי בגבעת יואב.
נמשיך למרכז מורשת שמן הזית – משק טוייסטר לסיור בבית הבד, הדרכה על תהליך הגידול והפקת שמן הזית. הסיור מלווה בסרט תדמית חווייתי על תולדות המשפחה ותהליך הייצור.
נהנה מטיול שטח ונהיגה אתגרית בריינג’רים בנוף הפראי של הגולן עם גו גולן. נעצור לצהריים במסעדת דודיס בגבעת יואב ונסיים בסיור בחוות הפאטיה. במקום סיורים ליליים בעקבות פריחת הפיטאיה וסיורי ערב לאור עששיות.